Oglas za posao: Tehničar zaštitar (m/ž) - Zagreb

Tražiš posao? Pridruži se našoj zajednici na poziciji tehničar zaštitar (m/ž). Prijavi se i postani dio Electronic Security tima!

Što tražimo?

Tražimo tehničara zaštitara (m/ž) koji/a je spreman/a na rad u timu, ima visoku razinu radne etike i te odgovorno i samostalno može obavljati posao. Za ovaj je posao potrebna barem jedna godina radnog iskustva i srednja četverogodišnja, odnosno viša ili prvostupanjska razina obrazovanja. Posao se obavlja na puno radno vrijeme, a potreban ti je i stručni ispit za zaštitara tehničara za obavljanje poslova privatne zaštite te vozački ispit B kategorije. Naknadu za prijevoz kompenziramo u cijelosti. Tehničar zaštitar (m/ž) osoba je zadužena za ugradnju, programiranje i puštanje u rad sustava tehničke zaštite, održavanje i servisiranje instaliranih sustava tehničke zaštite na objektima korisnika usluga te instalaterske radove (kabliranje sustava, mrežne instalacije..).

Mjesto rada:

Zagreb

Što ćeš raditi?

Opis posla:

 • Ugradnja, programiranje i puštanje u rad sustava tehničke zaštite (videonadzorni sustavi, alarmni sustavi, vatrodojavni i plinodojavni sustavi, SOS sustavi, kontrola pristupa, parlafonski i videoparlafonski sustavi, sustavi ozvučenja, protupanična rasvjeta, rampe i barijere, okretne barijere, nadzor vozila).
 • Održavanje i servisiranje instaliranih sustava tehničke zaštite na objektima korisnika usluga
 • Instalaterski radovi (kabliranje sustava, mrežne instalacije..)

Uvjeti:

 •  Četverogodišnja srednja škola, odnosno viša ili prvostupanjska razina obrazovanja
 • Vozačka dozvola B kategorije
 • Jedna godina radnog iskustva
 • Visok stupanj odgovornosti
 • Spremnost na terenski rad, predvladavanje izazova i stalno učenje
 • Odgovornost, samostalnost u radu, ali i spremnost na timski rad

Što nudimo?

 • Rad na određeno zbog povećanja obujma posla
 • U slučaju eventualnog rada rada na terenu plaćen je put, smještaj i terenski dodatak
 • Rad u ugodnom timu koji čine kvalitetni i odgovorni ljudi

O nama

ELECTRONIC SECURITY d.o.o. jedna je od vodećih tvrtki u osmišljavanju i izvedbi cjelovitih, inovativnih i integriranih rješenja tehničke zaštite na području Republike Hrvatske, koja je svoj prepoznatljiv stil i nadasve poslovni ugled izgradila tijekom 30 godina poslovanja i preko 10.000 implementiranih rješenja.

Područja primjene su privatni, poslovni i stambeni objekti, industrija, banke i financijske ustanove, državne institucije i mnogi drugi. Sustave temeljimo na ugradnji uređaja poznatih svjetskih proizvođača, uz primjenu vlastitih tehničkih i programskih rješenja.

Popis dijela poslovnih partnera čije smo povjerenje zadobili možeš pogledati na našoj web stranici www.electronicsecurity.eu.

Radujemo se našem upoznavanju te, ako imaš bilo kakav upit, stojimo na raspolaganju.

Koji je sljedeći korak?

Svi zainteresirani mogu se javiti mailom na info@electronicsecurity.eu uz kratko motivacijsko pismo i CV. 

U vrlo kratkom vremenu kontaktirat ćemo baš svakog kandidata i obaviti inicijalni razgovor za posao, a odabrani kandidati pristupit će daljnjim testiranjima. Prijave zaprimamo do 31. 7. 2021. stoga nemoj dugo čekati.

NATJEČAJ JE ZAVRŠEN.

Kontaktirajte nas.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.