Electronic Security nositelj je čak četiriju certifikata koji pokazuju kvalitetu

U poslovnom svijetu, certifikati općenito pokazuju koliko se neka tvrtka posvetila provođenju raznih aspekata kvalitete. Ovisno o sektoru, razlikuje se i njihova namjena, a Electronic Security ponosan je nositelj čak četiri certifikata: ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 i ISO 27001.

Osim ako se ne razumijete u potpunosti u načine certificiranja, ili sami imate jedan od certifikata, ovi vam brojevi i nazivi ne govore puno. U narednim ćemo redcima, stoga, ukratko objasniti što su ISO 9001, certifikat kvalitetnog sustava upravljanja (eng. Quality Management System), ISO 14001, certifikat sustava za upravljanje okolišem (eng. Environmental Management System), OHSAS 18001 sustav upravljanja zdravljem i sigurnošću pri radu (eng. Occupational Health and Safety Assessment Series) i ISO 27001 certifikat za upravljanje informacijskom sigurnošću (eng. Information Security Management System).

Certifikat polažu određene osobe iz tvrtke koje su kasnije zadužene da se zahtjevi certifikata zaista primjenjuju. Osiguravši gore navedene certifikate, dodatno smo istaknuli važnost kvalitete za Electronic Securityj.

Certifikat ISO 9001

Certifikatom ISO 9001 potvrđeno je kako se u tvrtki Electronic Security poslovna okolina tvrtke i poslovanje njenih klijenata razumije na najdetaljnijoj razini, kao i poslovni procesi koji su uključeni u taj odnos. Certifikatom smo se također obvezali kontinuirano analizirati sve poslovne procese i unaprjeđivati ih, te organizirati rad i odgovornost zaposlenika na odgovarajuć način. Naravno, jedna od važnijih stavki je kvaliteta proizvoda i usluga tvrtke te njihova implementacija koja se također mora pratiti, nadzirati te poboljšavati svakom prilikom.

Certifikat ISO 14001

Kako bi organizacija imala najviše standarde rada s obzirom na učinak na okoliš, polaže se certifikat ISO 14001. Naša tvrtka, tako, izrazito pazi na sve zakonske regulative koje se odnose na prirodu i njenu zaštitu te redovito postavlja i dostiže ciljeve odgovornog poslovanja. Kontinuirano evaluiramo svoje djelovanje, kao i alate kojima se služimo u radu, nastojeći zadovoljiti vlastite politike, kao i one svojih klijenata.

Certifikat OHSAS 18001

OHSAS 18001 odnosi se na kvalitetu odnosa prema zaposlenicima i njihovim uvjetima rada. Tim certifikatom potvrđuje se sigurnost radne okoline te nastoji podići zadovoljstvo tima. Važno je napraviti procjenu rizika od ozljeda i umanjiti mogućnost njihova događanja, kao i dugoročnih profesionalnih oboljenja. Osim službene potvrde, ponosni smo na zadovoljstvo naših zaposlenika te nastojimo dodatno napredovati svakom prilikom.

Certifikat ISO 27001

Kao tvrtka koja se bavi tehničkom zaštitom objekata, izrazito je važno da je naša razina informatičke sigurnosti visoka. Upravo to potvrđuje certifikat ISO 27001 i njegova metodologija procjene, izbjegavanja i obrade rizika vezanih za proces implementacije sustava, rukovanja sustavima i same softvere. Prije svega, poštujemo mnoge striktne procedure koje štite kako naše poslovanje, tako i naše brojne klijente i njihove sustave.


Gore navedeni certifikati ne služe samo postavljanju na web stranice, već omogućuju i sudjelovanje na mnogim natječajima jer pokazuju dokazanu razinu kvalitete rada.


Ako vas zanimaju naše usluge ili bilo koji oblik suradnje s našim timom, javite nam se na adresu info@electronicsecurity.eu ili putem niže postavljenog obrasca!

Kontaktirajte nas.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.