Oglas za posao: Tehničar zaštitar (m/ž) - Split

Ako tražiš posao i želiš steći još više vrijednog iskustva, ovo je prava prilika za tebe! Pridruži se timu naše tvrtke na poziciji tehničar zaštitar (m/ž).

Što tražimo?

Tražimo tehničara zaštitara (m/ž) koji/a je spreman/na timski rad, ima visoku razinu radne etike i poštenja te da odgovorno i samostalno može obavljati posao. Od tebe očekujemo da imaš barem jednu godinu radnog iskustva i  srednju četverogodišnju, odnosno višu ili prvostupanjsku razinu obrazovanja. Posao se obavlja u punom radnom vremenu, a potreban ti je i stručni ispit zaštitara tehničara za obavljanje poslova privatne zaštite te vozački ispit B kategorije. Naknadu za prijevoz dobit ćeš u cijelosti. Tehničar zaštitar (m/ž) osoba je zadužena za ugradnju, programiranje i puštanje u rad sustava tehničke zaštite, održavanje i servisiranje instaliranih sustava tehničke zaštite na objektima korisnika usluga te instalaterske radove (kabliranje sustava, mrežne instalacije...).

Mjesto rada:

Split, Splitsko-dalmatinska županija.

Što ćeš raditi?

Opis posla:

 • Ugradnja, programiranje i puštanje u rad sustava tehničke zaštite (videonadzorni sustavi, alarmni sustavi, vatrodojavni i plinodojavni sustavi, SOS sustavi, kontrola pristupa, parlafonski i videoparlafonski sustavi, sustavi ozvučenja, protupanična rasvjeta, rampe i barijere, okretne barijere, nadzor vozila).
 • Održavanje i servisiranje instaliranih sustava tehničke zaštite na objektima korisnika usluga
 • Instalaterski radovi (kabliranje sustava, mrežne instalacije..)

Uvjeti:

 • Četverogodišnja srednja škola, odnosno viša ili prvostupanjska razina obrazovanja
 • Vozačka dozvola B kategorije
 • Jedna godina radnog iskustva
 • Visok stupanj odgovornosti
 • Spremnost na rad na terenu, prevladavanje izazova i stalno učenje
 • Odgovornost, samostalnost u radu, ali i spremnost na timski rad

Što nudimo?

 • Rad na određeno zbog povećanja obujma posla
 • U slučaju eventualnog terenskog rada plaćeni su troškovi puta, smještaja, ali i terenski dodatak
 • Rad u pozitivnom okruženju u ugodnoj radnoj atmosferi

O nama

ELECTRONIC SECURITY d.o.o. jedna je od vodećih tvrtki u osmišljavanju i izvedbi cjelovitih, inovativnih i integriranih rješenja tehničke zaštite na području Republike Hrvatske, koja je svoj prepoznatljiv stil i nadasve poslovni ugled izgradila tijekom 30 godina poslovanja i preko 10.000 implementiranih rješenja.

Područja primjene su privatni, poslovni i stambeni objekti, industrija, banke i financijske ustanove, državne institucije i mnogi drugi. Sustave temeljimo na ugradnji uređaja poznatih svjetskih proizvođača, uz primjenu vlastitih tehničkih i programskih rješenja.

Popis dijela poslovnih partnera čije smo povjerenje zadobili možeš pogledati na našoj web stranici www.electronicsecurity.eu.

Radujemo se našem upoznavanju te, ako imaš bilo kakav upit, stojimo na raspolaganju.

Koji je sljedeći korak?

Svi zainteresirani mogu se javiti mailom na info@electronicsecurity.eu uz kratko motivacijsko pismo i CV. 

U vrlo kratkom vremenu kontaktirat ćemo baš svakog kandidata i obaviti inicijalni razgovor za posao, a odabrani kandidati pristupit će daljnjim testiranjima. Prijave zaprimamo do 22. 2. 2022. stoga nemoj dugo čekati.

Kontaktirajte nas.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.