Svrha sustava kontrole pristupa jest pravovremena zaštita osoba, zaštita imovine te zaštita Vašeg objekta od neovlaštenog ulaza i krađe. Kontrolom pristupa ostvarujete maksimalnu dobit i minimalan gubitak tako što ćete u svakom trenutku znati tko se nalazi u objektu i čuvanim prostorijama, a zahvaljujući stalnoj kontroli onemogućeno je iznošenje Vaših najvrjednijih predmeta iz prostorija. S obzirom na to da je naš posao Vaša sigurnost, savršeno razumijemo potrebu dobro zaštićenog prostora te zato u ponudi imamo sustave najnovije tehnologije i najviše razine sigurnosti.
 


Sustav kontrole pristupa savršeno se nadopunjuje s evidencijom radnog vremena te Vas oslobađa suvišne administracije koju kao poslodavac morate voditi sukladno odredbama Pravilnika o vođenju evidencije o radnicima.Kako bi se spriječio neovlašteni pristup, najčešće se koristi identifikacija RFID beskontaktnom karticom, kao i beskontaktni privjesci, kontaktne čip-kartice te bar-kod kartice.

Koji sustav kontrole pristupa odabrati?

Za manje objekte preporučuje se kontroler i čitač u jednom uređaju, a objekte u kojima je ugroženost manja zaštitite interfonskim ili videointerfonskim sustavom. Kada je povezan na računalni sustav tvrtke, sustav kontrole pristupa daje veću mogućnost integracije s drugim sustavima na objektu, poput videonadzora.

Kao dodatna zaštita imovine, koristi se biometrijska identifikacija kojom možete točno identificirati osobu koja ulazi u objekt. Najčešća i najbrža metoda u ovom slučaju je otisak prsta.


Ako želite ugraditi jedan od naših sustava ili imate dodatnih pitanja, slobodno nam se javite putem kontaktne forme ispod teksta ili na adresu e-pošte info@electronicsecurity.eu.

Označite usluge koje vas zanimaju i ostavite nam svoje kontakt podatke. Naši stručnjaci će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.

Zainteresiran/a sam za
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.