Sustav ozvučenja prilagođava se Vašim potrebama bez obzira na to jeste li vlasnik kafića koji želi savršeno ozvučenje za svoje goste ili Vam je potreban kvalitetan sustav za obavještavanje i uzbunjivanje. Zahvaljujući dugogodišnjem radu na sigurnosti različitih objekata naši majstori će najbolje procijeniti koji je sustav idealan za Vaš objekt.

Ovisno o vrsti prostora, sustav ozvučenja može imati više funkcija – velikim objektima potreban je moćan sustav evakuacijskog ozvučenja pomoću kojega će u normalnim prilikama puštati ugodnu glazbu, a u slučaju požara prenijeti važne obavijesti koje spašavaju živote. 
 


U slučaju opasnosti unutar objekta, nužno je imati kvalitetan sustav kako bi se u čitavom objektu osigurala razumljivost govora prilikom prenošenja informacija putem razglasa.


Sustav ozvučenja ima sljedeće sastavnice: 

  • mikrofon,
  • radioprijemnik,
  • CD uređaj,
  • pojačalo te
  • izlazni elementi (zvučnici i instalacije).

Čitav je niz opcija kako biste ozvučenje prilagodili vlastitim potrebama pa se primjerice glasnoća zvuka može regulirati posebno za svaku prostoriju. Kvaliteta zvuka, naravno, ovisi o kvaliteti svih komponenti u sustavu.

Kako bi sve potrebe bile zadovoljene u ponudi je niskoomsko (Hi Fi) i visokoomsko profesionalno ozvučenje za objekte u kojima je potrebna pozadinska glazba koja omogućuje neometane razgovore i ugodnu atmosferu. Preporučuje se korištenje pojačala koje se spoji na neograničeni broj različito prostorno raspoređenih zvučnika.


Ako želite ugraditi jedan od naših sustava ili imate dodatnih pitanja, slobodno nam se javite putem kontaktne forme ispod teksta ili na adresu e-pošte info@electronicsecurity.eu.

 

Označite usluge koje vas zanimaju i ostavite nam svoje kontakt podatke. Naši stručnjaci će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.

Zainteresiran/a sam za
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.