Budući da sve više vremena provodimo u automobilima, sustav za nadzor vozila je ono što nam uvelike olakšava praćenje kretanja. Prije svega, on služi za satelitsko praćenje voznog parka kako biste u svakome trenutku znali gdje su Vaša vozila te Vam daje mogućnost da, kroz GPS nadzor, imate uvid u cjelokupnu statistiku i analize o svakoj radnji vozila.
 


Nakon povezivanja putem internetske aplikacije, na zaslonu imate uvid u sve potrebne podatke, počevši od prikaza lokacije vozila, povijesti kretanja ili zapisnika o potrošnji goriva.U aplikaciju se mogu unijeti i korisne informacije kako bi vožnja bila u skladu s najvišim standardima pa, sukladno tome, možete navesti zabranjene zone, nadolazeći termin servisa i registracije. Aplikacija daje upozorenja o prekoračenju brzine, ali i mnoge druge potrebne informacije u skladu s najvišim standardima sigurnosti.


Ako želite ugraditi jedan od naših sustava ili imate dodatnih pitanja, slobodno nam se javite putem kontaktne forme ispod teksta ili na adresu e-pošte info@electronicsecurity.eu.

Označite usluge koje vas zanimaju i ostavite nam svoje kontakt podatke. Naši stručnjaci će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.

Zainteresiran/a sam za
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.